Brute reviews

Wat klanten vinden

Brute reviews

Brute review

Doelgroepen, persona’s, ideale klant? Ik was nogal verdwaald in branding land. Denise van Buro Bruut heeft mij geholpen inzicht te krijgen in mijn doelgroep en hun wensen en behoeftes. Tussendoor moesten we even een pauze inlassen, omdat het nadenken over je boodschap soms tijd nodig heeft. Denise was hierin flexibel, waardoor we de draad weer hebben opgepakt en een goede positionering hebben neergezet waar ik elke dag nog steeds blij mee ben. Dank je wel!

Demi Groen
Grow Video

Brute review

Buro Bruut is erg professioneel en kan goed begeleiden op maat. Er wordt goed geluisterd en er wordt begrepen wat er gedaan moet worden. Ik ben zeer tevreden met deze samenwerking!”

Alina Engibarjan
Metz Real Estate

Brute review

Denise is een geweldige sparringpartner met kennis van zaken en goede ideeën.

Alexander Kloppers
Pionier.nu

Brute review

Denise is een aanpakker en weet precies waar ze het over heeft! Inspirerend en doortastend gaat ze te werk, BURO BRUUT is een aanrader.

Maarten Trouwborst
Woongeluk Makelaardij

Brute review

Denise heeft mij geholpen met mijn positionering. Dit heeft ze op vakkundige en enthousiaste wijze gedaan (strategische sessie en uitgewerkte plan). We hebben samen gekeken naar groei, potentie en verbeterpunten. Denise heeft me op scherp gezet door mijn bedrijf onder de loep te nemen. Hierdoor krijg je meer focus en een beter inzicht.

Felice du Pre-Stahlie
1001 Projects

Brute review

Nu ik voor mijzelf ga beginnen is het super fijn om mensen in mijn omgeving te hebben die mij weer ergens bij kunnen helpen, zoals voor mijn positionering. We hebben eerst een strategische sessie gehad, waarin ze heel wat vragen op mij afvuurde en je echt werd uitgedaagd om goed na te denken over de kant die je op wil. Hierna tolde mijn hoofd toch nog wat en kwam ik er in mijn eentje niet helemaal uit, dus schakelde ik haar nogmaals in als brute sparringhulp. Waar ik het daarvoor nog even somber inzag, kwam ik weer opgewekt, positief en geïnspireerd uit de sessie. Super tof om met haar samen te werken, met haar altijd enthousiaste houding, creativiteit en professionaliteit.

Daniëlle van Boodegom
A Dash of Dani

Brute review

Denise van Buro Bruut is een zeer professionele partij om mee samen te werken. Zij kan als geen ander vol enthousiasme een waardevolle invulling geven aan de sessies die wij samen hadden. Wil je groeien met je bedrijf of gewoonweg onderzoeken of je op de juiste weg zit. Zit ik op de goeie weg en vanuit waar ben ik eigenlijk aan het ondernemen. De positionering van je bedrijf zet zij samen met jou neer door middel van verschillende tools. Bovenal is Denise een hele fijne en zeer professionele dame om je enthousiasme m.b.t. het ondernemen mee te delen. Elke dag weer een cadeau om volgends mijn positionering voor Martine Koenis Fotografie te mogen ondernemen.

Martine Koenis
Martine Koenis Fotografie 

Brute review

Als je zelf wordt overspoeld door dagelijkse (voor je gevoel) urgente taken en weinig ruimte kan maken voor strategische sessie’s, brainstorms en andere belangrijke zaken, dan is het tijd om aan te kloppen bij Buro Bruut 🙂 Denise trok mij uit mijn dagelijkse werkzaamheden en gaf de juiste handvaten om eens na te denken over onderwerpen zoals het merkverhaal van onze organisatie, onze employee journey, positionering en waarden. Allemaal niet urgent, maar wel héél belangrijk. Het resultaat: ons merkverhaal en kernwaarden staan weer als een huis én we hebben een duidelijke actielijst met (haalbare) vervolgstappen.

Jessica Hubers
The James Company

Brute review

“Fijne sparring- en samenwerkingspartner! Denise en ik werken allebei als freelancer en hebben regelmatig contact. Denise staat altijd voor mij klaar wanneer ik weer eens brute hulp nodig heb. Met Buro Bruut kom je écht een stuk verder dan alleen!“

Mandy Roos
Roos Regelt

Brute review

Buro Bruut heeft een geheel eigen “Brute stijl”. Geen standaard marketingtaal, maar gewoon een eigen Rotterdamse aanpak. Denise heeft een aanstekelijk enthousiasme, is helder, direct en duidelijk en laat je inzien waar het om draait. In plaats van in het diepe te springen in de brei van de sociale media mogelijkheden, ga je door haar “Brute sturing” zelf zien hoe je de juiste klanten aan kunt trekken en vooral ook je huidige klanten blij kan blijven maken. Zo kan M-design het, na 29 jaar, nog steeds mooi blijven maken! Bedankt Buro Bruut!

Judy van der Kemp
M-Design Maasland

Brute review

Ik ben afgelopen jaar begonnen als ondernemer. Al heel snel was ik van plan om mijn bedrijf groter te maken dan alleen mijzelf. Maar: hoe doe ik dat? Daar kon ik wel wat hulp bij gebruiken. Ik besloot om mij te focussen op uitvinden wie mijn potentiële klanten zijn en hoe ik ze kan bereiken. Via via kreeg ik te horen dat Denise van Buro Bruut mij hiermee goed kan helpen. We belden een keertje en Denise’s enorme positieve energie was genoeg om met haar te willen samenwerken. Dus we gingen samen aan de slag. En dat was niet alleen heel nuttig, maar ook heel leuk! Voor mij voelde het als een aantal gezellige gesprekken, maar dan kreeg aan het einde een document waarin alles staat waarmee ik verder mijn bedrijf kan opbouwen. Als ik in de toekomst meer hulp nodig heb met vragen over hoe ik het beste een merk kan creëren en neerzetten, dan kom ik zeker terug!

Matti Kleikamp
Wayfinder

Brute review

Wanneer je een eigen onderneming start komt er veel op je af. Ik wil graag bezig zijn met datgene waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik werk graag samen met specialisten die alles weten over een bepaald onderwerp. Dat heb ik bij Denise van Buro Bruut gevonden.De verwachting vooraf was dat Buro Bruut mijn hersenspinsels op papier zet, zodat we samen een moordende merkidentiteit kunnen creëren. Buro Bruut heeft mijn verwachting overtroffen! Denise heeft kennis, denkt met je mee, stelt kritische vragen en geeft advies. De strategische sessies waren iedere keer een feestje. Denise weet hoe ze door een dichtbegroeid bos een olifantenpaadje moet maken, om daarna het meest fantastische uitzicht te zien. Ik raad Buro Bruut aan bij al mijn opdrachtgevers, want iedere medewerker verdient het om te weten waar ze het écht voor doen. Met een strippenkaart mag ik nog veel langer genieten van de expertise van Buro Bruut. Het is heel erg fijn dat je na het traject nog steeds bij hen mag aankloppen voor advies en hulp.

Delilah Hoogstad
DRP

Diensten

STRATEGIE

copywriting

COPYWRITING

SPARRINGPARTNER

ADVIESGESPREK