Brute reviews

Wat klanten vinden

Brute reviews

Brute review

Beste Denise en nieuwe klanten,

Deze brute ervaring ga ik nooit meer vergeten. Maar waar zal ik beginnen?

Na een succesvolle verkoop van mijn oude bedrijf in de makelaardij wilde ik nog een keer knallen. Ik zocht een nieuwe flow en richting die nog meer bij mij paste en aansluit op de huidige markt.

Maar wat wilde ik uitstralen? Waardoor onderscheid ik mij t.o.v. mijn collega’s voor nu en in de toekomst? Wat is mijn boodschap? Wat wil ik niet meer en wat juist wel? Wat zijn de bouwstenen van mijn bedrijf?

Lees verder...

Met deze vragen ging ik aan de slag en probeerde ik een goed marketingbureau te vinden die mij kon helpen om op deze vragen gefundeerde antwoorden te vinden en een concept te ontwikkelen wat bij de huidige markt / toekomstige klanten en mij past. Het moest ook fris en nieuw zijn, in mijn vak zijn er al 13 in een dozijn.

Zo kwam ik via via terecht bij Buro Bruut.

Na telefonisch overleg en goede toelichting op de offerte (binnen 1 dag) maakten we een afspraak in Rotterdam. Zeker niet geheel onbelangrijk, Buro Bruut is echt veel prijs vriendelijker dan grote marketingkantoren en levert meer, veel meer. Na 20 jaar ervaring met soortgelijke grote bedrijven was de vergelijking door mij goed te maken. Daarnaast rijd ik niet zomaar voor de lol helemaal vanuit het Noorden naar Rotterdam.

Vanaf moment 1 was er voor mij een klik. Het eerste gesprek met Denise Klootwijk was duidelijk. Geen poespas en to the point. Zij neemt de klant mee in de te nemen stappen, afspraak is echt afspraak en over elke vraag werd goed nagedacht.

Leuk waren ook de discussies over de nieuwe basis van mijn bedrijf waarbij Denise haar Rotterdamse nuchterheid/mening niet onder stoelen of banken schuift en je meeneemt in haar denkwijze. Alles in dienst om een zo goed mogelijke basis voor mijn bedrijf te leggen. Binnen 4 weken stond mijn bedrijf qua branding als een huis.

Bedenken is 1 ding, maar het ook nog op papier zetten en tekstueel vertalen is een tweede. Denise als tekstschrijver samen met Robin Timmers was een uitstekende keuze. Waarom? Ik wilde zoals ik zei iets fris en nieuws en dat is zeker gelukt!

Kortom, ga eens vrijblijvend het gesprek aan met Denise, net zoals ik. Buro Bruut met haar ervaring en netwerk heeft mij nu al veel winst opgeleverd!

Dus.. op een dood spoor met je nieuw bedrijf? Nieuwe start nodig?

Je succes begint bij Buro Bruut.

Pieter van Meurs
Plan makelaars

Brute review

Onze ervaring met Denise van Bruut is zeer positief! Wij werken nu al twee jaar met enorm veel tevredenheid met Denise samen. Al met al een uiterst kundige en brute dame om mee samen te werken. Zeker een aanbeveling waard!

Rick Visser
Kolpa VVS

Brute review

Via via zijn we in contact gekomen met Denise. Hoewel branding en marketing voor ons niet heel onbekend terrein is, blijkt in de praktijk toch dat je meer in, dan aan je eigen bedrijf werkt. Daarnaast hebben we met drie partners, met verschillende achtergronden, toch moeite om de juiste woorden op papier te kunnen zetten. Denise heeft met haar aanstekelijke enthousiasme en drive een aantal sessies met ons gehad. Vervolgens heeft zij uit de stortvloed van ideëen, gedachten en afdwalingen een heel concreet en helder verhaal gedestilleerd. We zijn erg blij met het resultaat. Nu op naar de implementatie.

Tim Lips
AZ Grafisch Serviceburo

Brute review

Denise onderscheidt zich in het maatwerk dat ze levert. Geen one-size fits all formule. Vanaf het eerste moment van brainstormen viel het me op hoe aandachtig en alert ze is en luistert. Op die manier kan ik al mijn vertrouwen in haar leggen en was verzekerd van een kraakheldere merkstrategie.

Nadia van Vuuren
The art of leading

Brute review

Doelgroepen, persona's, ideale klant? Ik was nogal verdwaald in branding land. Denise van Buro Bruut heeft mij geholpen inzicht te krijgen in mijn doelgroep en hun wensen en behoeftes. Tussendoor moesten we even een pauze inlassen, omdat het nadenken over je boodschap soms tijd nodig heeft. Denise was hierin flexibel, waardoor we de draad weer hebben opgepakt en een goede positionering hebben neergezet waar ik elke dag nog steeds blij mee ben. Dank je wel!

Demi Groen
Grow Video

Brute review

Buro Bruut is erg professioneel en kan goed begeleiden op maat. Er wordt goed geluisterd en er wordt begrepen wat er gedaan moet worden. Ik ben zeer tevreden met deze samenwerking!”

Alina Engibarjan
Metz Real Estate

Brute review

Denise is een geweldige sparringpartner met kennis van zaken en goede ideeën.

Alexander Kloppers
Pionier.nu

Brute review

Denise is een aanpakker en weet precies waar ze het over heeft! Inspirerend en doortastend gaat ze te werk, BURO BRUUT is een aanrader.

Maarten Trouwborst
Woongeluk Makelaardij

Brute review

Denise heeft mij geholpen met mijn positionering. Dit heeft ze op vakkundige en enthousiaste wijze gedaan (strategische sessie en uitgewerkte plan). We hebben samen gekeken naar groei, potentie en verbeterpunten. Denise heeft me op scherp gezet door mijn bedrijf onder de loep te nemen. Hierdoor krijg je meer focus en een beter inzicht.

Felice du Pre-Stahlie
1001 Projects

Brute review

Nu ik voor mijzelf ga beginnen is het super fijn om mensen in mijn omgeving te hebben die mij weer ergens bij kunnen helpen, zoals voor mijn positionering. We hebben eerst een strategische sessie gehad, waarin ze heel wat vragen op mij afvuurde en je echt werd uitgedaagd om goed na te denken over de kant die je op wil. Hierna tolde mijn hoofd toch nog wat en kwam ik er in mijn eentje niet helemaal uit, dus schakelde ik haar nogmaals in als brute sparringhulp. Waar ik het daarvoor nog even somber inzag, kwam ik weer opgewekt, positief en geïnspireerd uit de sessie. Super tof om met haar samen te werken, met haar altijd enthousiaste houding, creativiteit en professionaliteit.

Daniëlle van Boodegom
A Dash of Dani

Brute review

Denise van Buro Bruut is een zeer professionele partij om mee samen te werken. Zij kan als geen ander vol enthousiasme een waardevolle invulling geven aan de sessies die wij samen hadden. Wil je groeien met je bedrijf of gewoonweg onderzoeken of je op de juiste weg zit. Zit ik op de goeie weg en vanuit waar ben ik eigenlijk aan het ondernemen. De positionering van je bedrijf zet zij samen met jou neer door middel van verschillende tools. Bovenal is Denise een hele fijne en zeer professionele dame om je enthousiasme m.b.t. het ondernemen mee te delen. Elke dag weer een cadeau om volgends mijn positionering voor Martine Koenis Fotografie te mogen ondernemen.

Martine Koenis
Martine Koenis Fotografie 

Brute review

Als je zelf wordt overspoeld door dagelijkse (voor je gevoel) urgente taken en weinig ruimte kan maken voor strategische sessie's, brainstorms en andere belangrijke zaken, dan is het tijd om aan te kloppen bij Buro Bruut 🙂 Denise trok mij uit mijn dagelijkse werkzaamheden en gaf de juiste handvaten om eens na te denken over onderwerpen zoals het merkverhaal van onze organisatie, onze employee journey, positionering en waarden. Allemaal niet urgent, maar wel héél belangrijk. Het resultaat: ons merkverhaal en kernwaarden staan weer als een huis én we hebben een duidelijke actielijst met (haalbare) vervolgstappen.

Jessica Hubers
The James Company

Brute review

Fijne sparring- en samenwerkingspartner! Denise en ik werken allebei als freelancer en hebben regelmatig contact. Denise staat altijd voor mij klaar wanneer ik weer eens brute hulp nodig heb. Met Buro Bruut kom je écht een stuk verder dan alleen!

Mandy Roos
Roos Regelt

Brute review

Buro Bruut heeft een geheel eigen "Brute stijl". Geen standaard marketingtaal, maar gewoon een eigen Rotterdamse aanpak. Denise heeft een aanstekelijk enthousiasme, is helder, direct en duidelijk en laat je inzien waar het om draait. In plaats van in het diepe te springen in de brei van de sociale media mogelijkheden, ga je door haar "Brute sturing" zelf zien hoe je de juiste klanten aan kunt trekken en vooral ook je huidige klanten blij kan blijven maken. Zo kan M-design het, na 29 jaar, nog steeds mooi blijven maken! Bedankt Buro Bruut!

Judy van der Kemp
M-Design Maasland

Brute review

Ik ben afgelopen jaar begonnen als ondernemer. Al heel snel was ik van plan om mijn bedrijf groter te maken dan alleen mijzelf. Maar: hoe doe ik dat? Daar kon ik wel wat hulp bij gebruiken. Ik besloot om mij te focussen op uitvinden wie mijn potentiële klanten zijn en hoe ik ze kan bereiken. Via via kreeg ik te horen dat Denise van Buro Bruut mij hiermee goed kan helpen. We belden een keertje en Denise's enorme positieve energie was genoeg om met haar te willen samenwerken. Dus we gingen samen aan de slag. En dat was niet alleen heel nuttig, maar ook heel leuk! Voor mij voelde het als een aantal gezellige gesprekken, maar dan kreeg aan het einde een document waarin alles staat waarmee ik verder mijn bedrijf kan opbouwen. Als ik in de toekomst meer hulp nodig heb met vragen over hoe ik het beste een merk kan creëren en neerzetten, dan kom ik zeker terug!

Matti Kleikamp
Wayfinder

Brute review

Sinds Buro Bruut voor mij de basis voor mijn merk heeft neergezet krijg ik steeds betere inzichten over hoe ik me goed kan profileren. Haar input heeft mij een boost gegeven voor nieuwe dromen en plannen om mijn bedrijf te laten groeien. Vanuit haar oprechte interesse weet Denise goed door te vragen naar je drijfveren en je kwaliteiten. En die weet ze vervolgens te vertalen naar een helder verhaal. Hiervan kreeg ik echt inspiratie om mijn verhaal te vertellen, omdat ik eindelijk inzag WAT ik te vertellen had. Dat mijn visie anderen kan inspireren en zij het leuk vinden dat ik anders kijk, denk en doe.

Eerder kon ik moeilijk uit mijn woorden komen tijdens een pitch, maar dat gaat me nu een stuk beter af. Ook kan ik me nu verplaatsen in mijn ideale klant. En door te weten welke oplossing hij aan het zoeken is, weet ik precies wat ik kan aanbieden om hem te helpen.

En daardoor ben ik veel zekerder over de oplossing en welke waarde dit voor de klant heeft. Dus, ik ben absoluut blij dat ik Buro Bruut heb ingeschakeld om eindelijk mijn verhaal zo scherp te krijgen dat ik het nu met de hele wereld wil delen!

Elke van Raamsdonk
Elke Vormgeving

Brute review

Denise heeft mij goed geholpen om een duidelijk verhaal neer te zetten voor mijn eigen startende onderneming. Ze heeft een duidelijke kijk op wat belangrijk is om je te onderscheiden in de markt en welke tools belangrijk zijn. Daarnaast is ze enorm enthousiast en gedreven en denkt goed mee wat bij mij, maar ook bij de uitstraling van mijn bedrijf past om mijn doel te bereiken. Haar directe en duidelijke aanpak kan ik iedereen aanraden

Gilaine Hunkemöller
HKM Makelaardij

Brute review

Wanneer je een eigen onderneming start komt er veel op je af. Ik wil graag bezig zijn met datgene waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik werk graag samen met specialisten die alles weten over een bepaald onderwerp. Dat heb ik bij Denise van Buro Bruut gevonden.De verwachting vooraf was dat Buro Bruut mijn hersenspinsels op papier zet, zodat we samen een moordende merkidentiteit kunnen creëren. Buro Bruut heeft mijn verwachting overtroffen! Denise heeft kennis, denkt met je mee, stelt kritische vragen en geeft advies. De strategische sessies waren iedere keer een feestje. Denise weet hoe ze door een dichtbegroeid bos een olifantenpaadje moet maken, om daarna het meest fantastische uitzicht te zien. Ik raad Buro Bruut aan bij al mijn opdrachtgevers, want iedere medewerker verdient het om te weten waar ze het écht voor doen. Met een strippenkaart mag ik nog veel langer genieten van de expertise van Buro Bruut. Het is heel erg fijn dat je na het traject nog steeds bij hen mag aankloppen voor advies en hulp.

Delilah Hoogstad
DRP

Diensten

STRATEGIE

copywriting

COPYWRITING

SPARRINGPARTNER