WERKEN BIJ BURO BRUUT

Word onderdeel van de onbevreesde merkenbouwerts. 

Vind jij ook dat er té veel brave merken zijn?

Da’s mooi, want wij vinden namelijk dat het tijd is voor meer brute merken. Want die merken ademen stoutmoedigheid. Ze durven de spanning op te zoeken. Sukkelen niet weg en hebben een werkelijke stem. Bovendien stampen ze de norm in de markt diep de grond in. Hierdoor zetten ze de markt op z’n kop en creëren ze een nieuw spel met eigen tekstuele en visuele spelregels. Hiermee spreken ze, met als doel om gehoord en begrepen te worden en (h)erkenning bij hun publiek te creëren. Dat valt direct op, want: een andere identiteit, een andere taal en andere marketing.

Daardoor is hun spel zó spannend dat het onmogelijk is om je ogen er van af te houden, omdat we nu eenmaal houden van de lui met lef, de dapperen. De bruten. Omdat ze allesbehalve slaapverwekkend en terughoudend zijn, maar juist overtuigend spelen om te winnen. Oftewel, ze vallen buiten elke vergelijking en laten overal zien hoe ze in de wedstrijd staan. Ze betoveren je,  waardoor de eeuwige liefde voor een merk is geboren.

 

Daarom bouwen we merken die de moed hebben om af te wijken van de norm door niet meer braafjes te communiceren. We loodsen onze opdrachtgevers door het spanningsveld van reuring, risico en riante winst. Ze gaan van een braaf bedrijf dat maar wat aanklooit naar een bruut merk waar het flitsende publiek bij wil horen. Zo zijn en blijven zij de bruutste van de markt.

Project manager

Merkenbouwert

Plannen, zorgen dat de boel niet in de hens vliegt en aansturen: daar word jij gelukkig van. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en ons team en zorgt ervoor dat projecten soepel verlopen en afgerond worden. Binnen het budget en de gestelde tijd uiteraard, maar dat weet je natuurlijk al-lang. Daarnaast ben je de linker- of rechterhand van Denise en help je met het structureren van de processen.

 

Wat we verwachten?
Je hebt uitstekende organisatorische vaardigheden, een scherp oog voor detail en je bent verliefd op het behalen van doelen.

 • Ervaring: maximaal 2 jaar in soortgelijke functie
 • BRUUTo salaris: maximaal € 3.000,- per maand
 • Achtergrond: het werk kan je leren, dus op dit gebied hebben we geen harde eisen

Merkconsultant

Merkenbouwert

Aan jou de dankbare taak om ein-de-lijk duidelijkheid in de merkidentiteit van onze opdrachtgever te krijgen. Met jouw scherpte, commerciële skills en onze methode is het voor jou appeltje eitje om de essentie van het merk boven water te krijgen. Die essentie zet je op zo’n manier op papier dat de klant alleen maar kan denken “Yes, alle puzzeltjes vallen eindelijk op z’n plek!”. Weet je ook nog eens hoe je die strategie vertaalt in een onvergetelijke klantreis? Dan is dat mooi meegenomen, maar geen harde eis.

 

Wat we verwachten?

Je bent gestructureerd, doortastend en je snapt het verschil tussen luisteren en de juiste vragen stellen. Je kan anderen op sleeptouw nemen en je creatieve brein slaat regelmatig op hol.

 • Ervaring: maximaal 2 jaar in soortgelijke functie
 • BRUUTo salaris: maximaal € 3.000,- per maand
 • Achtergrond: het werk kan je leren, dus op dit gebied hebben we geen harde eisen

Copywriter

Merkenbouwert

Schrijven als een braverik? Hou op schei uit. Jij schrijft alleen op de brute manier. Je weet wel, lef tonen en het randje opzoeken. Je koppelt je los van de verwachtingen van de markt. Je introduceert nieuwe grenzen, invullingen en associaties die niet te kopiëren zijn. Anders gezegd: jij schudt iedereens wereld wakker. Niet alleen de markt, maar ook die van ons. Altijd met als doel om gehoord en begrepen te worden en (h)erkenning bij het publiek te creëren. 


Wat breng je als brute baas mee 

Ben jij een vreemde eend in de bijt? Houden we van. Je hobbelt niet achter de kudde aan, maar je bent vastberaden om op een buitengewone manier de doelen van klanten en die van onszelf te behalen. Je woorden zijn van onschatbare waarde waardoor jij de lezer altijd rationeel én emotioneel raakt.

 • Ervaring: 1-2 jaar in soortgelijke functie is winnen, maar geen moetje.
 • BRUUTo salaris: maximaal € 3.000,00 per maand o.b.v. 40 uur.
 • Kenmerk: je bent geneigd om bijna elke tekst te herschrijven omdat je intern kapot gaat van het huilen, omdat de copy zo schrijnend slecht is. 

Campagnebedenker

Merkenbouwert

Elk kwartaal draaien we een campagne voor onze opdrachtgever. Die moet natuurlijk bedacht en uitgevoerd worden. Je smeedt een plannetje om het doel te bereiken en zet de lijnen uit voor de invulling van de content. En die content maak je met collega’s op zo’n manier dat de eigenheid er vanaf druipt. Kan jij die campagnes ook nog eens resultaatgericht laten draaien met ads? Ding, ding, ding: we hebben een winnaar! 

 

Wat we verwachten?

Je bent fantasierijk, daadkrachtig en hebt de touwtjes in handen. Je hebt al ideeën bedacht voordat de brainstorm is geweest. Bovendien weet je wat nodig is om (h)erkenning bij de doelgroep te creëren. 

 • Ervaring: maximaal 2 jaar
 • BRUUTo salaris: maximaal € 3.000,- per maand
 • Achtergrond: het werk kan je leren, dus op dit gebied hebben we geen harde eisen

Online marketeer

Merkenbouwert

Geld en tijd verspillen aan campagnes op social media? Doe je niet aan. Je weet wat je moet doen om de bedachte campagne te draaien, analyseren en optimaliseren. Maar wat proberen ken je niet, want je weet wat werkt om ervoor te zorgen dat we meetbare, brute resultaten aan onze opdrachtgever kunnen geven. Je draait dus aan de knoppen om de advertenties tot een succes te brengen.

 

Wat we verwachten?

Je bent analytisch, resultaatgericht en een kritische denker. Je anticipeert doordat je ziet welke kink er in de kabel zit. Oplossingen en ideeën geven, zit dus echt in je aard.

 • Ervaring: maximaal 2 jaar in soortgelijke functie

 • BRUUTo salaris: maximaal € 3.000,- per maand

 • Achtergrond: je hebt ervaring in het draaien van advertenties op social media

Hup, solliciteren jij!

Word jij onze nieuwe merkenbouwert?

Bij ons werken de bazen die verliefd zijn op dat spel, reuring durven te veroorzaken en die vastbesloten zijn om een daadwerkelijke verandering teweeg te brengen.

 

Sta jij nu te juichen en te springen om hier onderdeel van te zijn? Lekker, hoor. Bekijk dan snel de vacatures en stuur je cv en korte motivatie naar Denise via lisa@burobruut.nl.

 

Oh, in je sollicitatie mag wel wat lef zitten, a.k.a. je sollicitatiebrief is geen moetje. Een andere vorm laat ons van onze stoel pleuren van verbazing. Houden we van. Enne, je moet wel echt bruut zijn. Dat snappie wel.

STOP MET BRAAF ZIJN EN WORD DE BRUUTSTE VAN DE MARKT

Het enige wat nu nog moet gebeuren is een belletje. Dat is alles.

 

Je belt ons, wij nemen dansend op en we maken meteen een afspraak om de nodige snode plannen te smeden waarmee je de wedstrijd wint en je concurrentie een zenuwinzinking cadeau doet.