Merkenbouwerts

Wie wij lopen te zijn
Bekijk de merkenbouwerts

Wie wij lopen te zijn

Zonde, pijnlijk en onnodig: jouw niet-vertelde verhaal. Het verhaal wat zorgt dat je opvalt, in de smaak valt en onthouden wordt. Buro Bruut wordt enthousiast van verhalen vertellen, horen en zien. Met die voorliefde is Buro Bruut ontstaan. We helpen mkb’ers en zelfstandig ondernemers – die een brute dienst verlenen – er met kop en schouders boven uit te steken, in plaats van te verdwijnen in de grijze massa.

Want. Als jij niet goed kunt laten zien wie jij als merk bent en waarom je doet wat je doet, hoe weet jouw doelgroep dat dan? En wat denk je van je (potentiële) medewerkers? Niet oké, want zo gaan zij geen zaken met je doen.

Buro Bruut heeft lef, is eerlijk en recht door zee. Brutaal in de eigen uitingen, maar professioneel in de uitwerkingen voor jou. Een fijne, laagdrempelige samenwerking staat voorop, waarin energie, plezier en ambitie de drijfveren zijn. Met onze duidelijke aanpak zorgen we ervoor dat jouw bedrijf een betekenisvol merk wordt en blijft. Zo vergroot je je impact, zichtbaarheid en groei, terwijl je altijd top of mind blijft. Zie Buro Bruut als een extra stel handen, ogen en hersenen om jouw authentieke verhaal te vinden, te communiceren en je merk te versterken. Dit door een strategie op te zetten, je kansen te laten zien, als sparringpartner om tegen je branding op te boksen en de vertaalslag op de rit te brengen.

De Merkenbouwerts

Denise

Denise

Merkenbouwert

Lees meer

Daniëlle

Daniëlle

Merkenbouwert

Lees meer

Kees

Kees

Merkenbouwert

Lees meer

Robin

Robin

Merkenbouwert

Lees meer

Aileen

Aileen

Merkenbouwert

Lees meer

Linda

Linda

Merkenbouwert

Lees meer

Denise Klootwijk – Merkenbouwert

De overenthousiaste strateeg & directeur

 

Eindeloos reclames kijken. Eindeloos teksten beoordelen. Eindeloos bedenken hoe een kernboodschap beter kan. Dat deed ik als tiener al. Goede genade, wat kon ik janken dat er zóveel bedrijven hetzelfde communiceren. En da’s nog steeds, dus ik vond het tijd dat het niet-vertelde verhaal van bedrijven voor eens en altijd duidelijk wordt. Daarom startte ik Buro Bruut, zodat dienstverleners doen wat er écht toe doet om de bruutste van de markt te zijn en blijven.

Oh, en naast werken ben ik dol op dansen. Op de dansschool, in de woonkamer of kroeg: niets houdt me tegen om lekker uit m’n plaat te gaan.

Daniëlle – Merkenbouwert

De gedreven regelaar

 

Van projectplanning tot offertes maken & het checken van teksten tot vormgeving: laat het maar aan mij over. Want die veelzijdigheid maakt het afwisselend en uitdagend. Precies waar ik van houd. Mijn kracht? Veelzijdig inzetbaar zijn, goed overzicht bewaren, sparren en projectmatig werken. Daarnaast ben ik creatief & sociaal.

Gek weetje: ik heb zo onderhand al wel alle kleuren van de regenboog in mijn haar gehad.

Kees – Merkenbouwert

De transparante copywriter

 

Ik zorg ervoor dat jouw missie de juiste woorden krijgt en je teksten doordrenkt zijn van jouw merk. Zodat de eigenheid er vanaf spat en je doelgroep denkt: “Waar kan ik tekenen?”. En met een flinke scheut transparantie in je teksten maak je een échte connectie met je doelgroep. Want dat is waar het uiteindelijk om draait.

Als ik even niet aan het tikken ben? Dan probeer ik een nieuw cocktailreceptje uit. Cheers!

Robin – Merkenbouwert

De conversie copywriter

 

Ik verkocht ooit vers vlees via e-mails en ik verdien nu m’n boterham met conversiegerichte copy die je informeert, vermaakt en tot actie aanzet. Steekt met z’n 2.02 meter overal met kop en schouders bovenuit – en jouw copy dalijk ook. Lekker man.

Aileen – Merkenbouwert

De gedurfde ontwerper

 

Al sinds ik me kan herinneren trekken felle kleuren en opvallende vormen mij aan. Als klein meisje croste ik op mijn knal lila fiets door het dorp en niet veel later zag je mij op mijn appeltjesgroene scooter voorbij scheuren. Een opgewekt bonkje energie, that’s Aileen! Ik zet een sterke visuele uitstraling van jouw bedrijf neer, zodat jij vol zelfvertrouwen verder bouwt aan je onderneming.

Linda – Merkenbouwert

De prikkelende ideeënmachine 

 

Een visuele wereld vol beleving waarin alles klopt: dat is wat ik het liefst voor elkaar boks. Ik geef woorden betekenis door eigenzinnige merkconcepten te ontwikkelen en daarmee merken tot leven te blazen. Gooi een kwartje in deze ideeënmachine en ik zorg ervoor dat jouw eerste indruk blijft plakken. Zo ben je in één oogopslag de enige, brute optie. 

Het kan bij mij niet snel genoeg. Of het nou glijdend van de piste is, toerend in de cabrio of op de motor: hoe sneller hoe beter. Dus ook jouw merkconcept is er binnen een vingerknip.

Effe wat extra uitleg