Over Buro Bruut

krijg eindelijk duidelijkheid in je merkidentiteit
Bekijk de diensten

Bruut verhaal

Zonde, pijnlijk en onnodig: jouw niet-vertelde verhaal. Het verhaal wat zorgt dat je opvalt, in de smaak valt en onthouden wordt. Buro Bruut wordt enthousiast van verhalen vertellen, horen en zien. Met die voorliefde is Buro Bruut ontstaan. We helpen mkb’ers en zelfstandig ondernemers – die een brute dienst verlenen – er met kop en schouders boven uit te steken, in plaats van te verdwijnen in de grijze massa.

Want. Als jij niet goed kunt laten zien wie jij als merk bent en waarom je doet wat je doet, hoe weet jouw doelgroep dat dan? En wat denk je van je (potentiële) medewerkers? Niet oké, want zo gaan zij geen zaken met je doen.

Buro Bruut heeft lef, is eerlijk en recht door zee. Brutaal in de eigen uitingen, maar professioneel in de uitwerkingen voor jou. Een fijne, laagdrempelige samenwerking staat voorop, waarin energie, plezier en ambitie de drijfveren zijn. Met onze duidelijke aanpak zorgen we ervoor dat jouw bedrijf een betekenisvol merk wordt en blijft. Zo vergroot je je impact, zichtbaarheid en groei, terwijl je altijd top of mind blijft. Zie Buro Bruut als een extra stel handen, ogen en hersenen om jouw authentieke verhaal te vinden, te communiceren en je merk te versterken. Dit door een strategie op te zetten, je kansen te laten zien, als sparringpartner om tegen je branding op te boksen en de vertaalslag op de rit te brengen.

Over Denise

“Nadat ik bijna vijf jaar bij MAARTENMakelaardij heb gewerkt, ben ik oktober 2020 aan een nieuw hoofdstuk begonnen. De makelaarswereld als marketing manager heb ik ingeruild voor een avontuur met mijn eigen bedrijf: Buro Bruut. Ik ben een creatieve strateeg en (stiekem) een tekstschrijver. Die combinatie vind ik fantastisch. Door mijn enthousiasme en 1001 ideeën ben ik altijd op zoek naar nieuwe manieren om de waarde(n) van een merk of dienst over te brengen.

Ik krijg een grote glimlach op mijn gezicht door:

  • Branding;
  • Door te bouwen aan merken;
  • Verhalen te horen, te vertellen en te schrijven.

Denise: Doorzetter, Energiek, Nieuwsgierig, Initiatiefrijk, Sportief en Enthousiast.

We werken met een team van freelancers en ik, Denise Klootwijk, ben de aanvoerder van dit team.

Ben jij klaar voor een brute ontdekkingsreis?”